Fontos tudnivalók

Tanórák

A tanórák 45 percesek, tehát 3 óra az 3×45 perc.

Rugalmasság

Minden tanítványomnak egyéni órarendet biztosítok, így nem kell egy csoport kötött időbeosztásához igazodni. (Napközbeni, hétvégi és esti időpontok is elérhetők.)Egyéni megbeszélés alapján részletfizetésre is van lehetőség.

Eszközök

Stúdióimban MAC Cosmetics professzionális termékekkel dolgozom.

Tanfolyamok

30 órás tanfolyam

Megtanulod saját magadat profin kisminkelni. Gyakorlás a saját arcon.
Az elméleti oktatás után a tanulók gyakrolatban sajátítják el a profi sminkelés alapjait.
Igény szerint egyéni tanmenetet állítok össze Neked!
Megtanulhatjuk a nude, a nappali, az alkalmi, füstös sminkeket.
A highlighter technikával elmélyedünk az arc árnyékolásában. (orr kicsinyítés, arc keskenyítés, toka, szem alatti karikák eltüntetése, csontosítás…)Építünk tincses és soros műszempillát is.

Highlighter tanfolyam

Itt 3 különböző technikával tanulhatod meg arcod árnyékolását és egy teljes profi smink elkészítését. Ez az a technika, amivel drasztikus műtéti beavatkozások nélkül tudsz finomítani a vonásaidon. (orr kicsinyítés, arc keskenyítés, toka, szem alatti karikák eltüntetése, csontosítás…) A tanfolyam végére már annyira profi leszel a highlighter technikában, hogy a reggeli sminkedbe is lazán beillesztheted. Időtartam: 3×3 óra.

Mini kurzus

Először 3 órás sminktanácsadáson vehetsz részt, melyet 3 alkalmas gyakorlás követ.

360 órás diplomás sminkmester képzés +180 óra gyakorlattal (Munkalehetőséggel!)

Magyarországon az első olyan sminkmester diploma, mellyel egy kész portfóliót is magadénak tudhatsz.
A tanfolyam a 180 órás képzésre épül.
A tananyag megegyezik a 180 órás képzéssel, azzal a különbséggel, hogy pár hónap után már munkalehetőséget biztosítok, ahol visszakeresheted a tanfolyam árát.
A sminkműhelyemben 120 óra fizetett gyakorlati helyet biztosítok, ahol a sminktanácsadásban mélyülhetsz el. A tanfolyam két nagy egységét 1-1 fotózással zárjuk.

180 órás profi, okleveles képzés

A tananyag a következő területeket fedi le:
nappali smink, alkalmi smink, a nude smink, smoky eyes elkészítése, körsatír, satírozási technikák, férfi smink, csontosítás, arc árnyékolása (orr kicsinyítés, arc keskenyítés, toka, szem alatti karikák eltüntetése…), a highlighter technika, macskaszem, esküvői smink, műszempillák (soros, tincses), érett bőr sminkelése,korok sminkjei, etnikumok sminkjei (arab, gésa, indiai, Kleopátra smink…), fantázia sminkek.
A tanfolyam résztvevői, saját szervezésű sminkversenyemen indulnak. Lehetőséget adok nekik a fotózásokon, forgatásokon, divatbemutatókon, szépségkirálynő-választásokon való részvételre.
Az oklevél megszerzésének feltétele: a sikeres teszt megírása az írott tananyagból.
A tanfolyamot egy profi fotózással zárjuk, ahol az elkészült sminkről készült fotót értékelem. Az oklevélen a következő szerepel: „180 órás profi sminkes képzésen vett részt és sikeres vizsgát tett”.
A tanfolyam ára: 350.000 Forint.

30 órás tanfolyam (profi sminkes modul 1)

“Ízelítő a sminkes szakmából”. Aki bizonytalan abban, hogy profi sminkes szeretne-e lenni, annak remek lehetőség, hogy kipróbálja magát a sminkelés csodálatos világában. Gyakorlatot szerzel modelleken és/vagy saját magadon.
Az elméleti oktatás után, a gyakorlat során a tanulók elsajátítják a profi sminkelés alapjait.
A 30 órát az alapok gyakorlásával töltjük, és aki szeretne továbbtanulni, annak ez a képzés a 180 órás tanfolyam alapmodulját képezi.