Miben vagyunk jók?

Három órás sminktanácsadás

Személyre szabott tanácsadás azoknak akik még bizonytalanok a sminkecset kezelésében. Azoknak ajánlom, akik tudatosabban szeretnék kiemelni vagy elrejteni a vonásaikat és nem tudják, hogy milyen termékeket használjanak illetve, hogyan fogjanak bele. Kezdőknek és haladóknak is ajánlom.A tanácsadás páros foglalkozás, de igény szerint bővíthető, így baráti társaságokok is résztvehetnek benne. Háromféle alap sminktechnikát mutatok meg, amelyet alkalomhoz illően használhatsz. A foglalkozás végén egy általad választott sminkben folytathatod a napot. Természetesen arcbőrödhöz, haj- és szemszínedhez megfelelő sminktermékeket és eszközöket is ajánlok, hogy később önállóan is elérd a profi hatást!

Menyasszonyi smink

Életed nagy napja. Mindent megteszek, hogy úgy érezd magad a sminkben, mint filmcsillag a mozivásznon!

Alkalmi smink

Lehet ez egy fontos üzleti party, randi vagy csak egy esős nap, amikor szeretnéd jobban érezni magad. Magabiztosabban fogsz ragyongni a képeken!

Feldobjuk a bulit!

Születésnap

Ha egy igazi csajos partyra vágysz, ünnepeld nálam a szülinapod. Egy klassz sminkkel indulhat az esti buli!

Lánybúcsú

Lepjétek meg a menyasszonyt egy feledhetetlen lánybúcsúval! A sminket és a feledhetetlen hangulatot garantálom!

Csapatépítés

Cégeknek és baráti társaságoknak szervezek szépülős csapatépítőt is. Igény szerint alakítható programmal, cateringgel, welcome drinkkel várom a bejelentkezőket.Kitelepülésre is van lehetőség. Céges családi nap, nőnap vagy egyéb céges rendezvényeken vállalok sminkbemutatót, tanácsadást.